Va asteapta cu o noua imagine si mai multe magazine!

Centrul Comercial Carrefour Brasov te asteapta cu o noua imagine si mai multe magazine !

Vino pe 1 Februarie, incepand cu ora 11:00, sa fii parte dintr-un spectacol grandios: parada unica de carnaval, muzicieni si artisti ai circului Globus si multe alte surprize!

Copilul tau viseaza sa devina erou sau personaj de poveste? Acum este sansa lui! Il asteptam in Centrul Comercial Carrefour Brasov, in data de 1 Februarie, pentru o sedinta gratuita de facepainting.

Nu-i asa ca ai fost mereu fascinat de baloanele de sapun? Imagineaza-ti o lume fermecata unde magia se imbina cu sculptura in baloane de sapun.
Magic Bubble Show, pe 1 Februarie, in Centrul Comercial Carrefour Brasov !

Nea Alecu, Romeo si Lolita va asteapta in Centrul Comercial Carrefour Brasov, in data de 1 Februarie, pentru un spectacol cu multa comedie si improvizatie. Ventrilocul Eduard Sandu si papusile sale vorbitoare vin sa va dea pe spate…de la atata ras !

Mascotele sunt adevarate simboluri ale copilariei, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Te asteptam in Centrul Comercial Carrefour Brasov, in data de 1 Februarie, la o intalnire plina de entuziasm si bucurie cu personajele tale preferate.

Vrei sa razi, dar in acelasi timp sa ramai si mut de uimire? Atunci trebuie sa vii la un super spectacol de magi-comedie, in Centrul Comercial Carrefour Brasov, in data de 1 Februarie.

Ti-ar placea sa te distrezi la un spectacol cu clowni, jongleuri, personaje pe picioroange si muzicieni?
Te asteptam la parada organizata de Centrul Comercial Carrefour Brasov in data de 1 Februarie!